Adventure Motorcycle Magazine Subscribe Now

Thread: GM embedding

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19
  1. #11 Re: GM embedding 
    Duct tape savant felix's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Guilin, China
    Posts
    1,252


    Like this?

    Ok that's not working either. i just want a map, not with all the google panels and toolbars.
    Reply With Quote  
     

  2. #12 Re: GM embedding 
    Duct tape savant felix's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Guilin, China
    Posts
    1,252


    edit: Ok i don't know what i'm doing wrong. I'm doing as described, but it's not giving me size i want (400 x 600px vertical) and it's still showing all the panels and clutter. Can you guys see that too, or is it something to do with me being logged into me google account or what?
    Last edited by felix; 05-05-2011 at 07:58 AM.
    Reply With Quote  
     

  3. #13 Re: GM embedding 
    Motorcycle Addict chinabiker's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    near Vienna, Austria
    Posts
    809

    Andy
    Reply With Quote  
     

  4. #14 Re: GM embedding 
    Senior C-Moto Guru MJH's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    US
    Posts
    5,709
    Quote Originally Posted by felix View Post


    edit: Ok i don't know what i'm doing wrong. I'm doing as described, but it's not giving me size i want (400 x 600px vertical) and it's still showing all the panels and clutter. Can you guys see that too, or is it something to do with me being logged into me google account or what?
    It's embedded with full functionality, I can close the left frame and enlarge the right frame and maneuver the map in the frame. Can even switch to the satellite view and the path is retained.
    Reply With Quote  
     

  5. #15 Re: GM embedding 
    C-Moto Guru Fred's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Shanghai
    Posts
    333


    Well no in fact it doesn't work... The route highlighted in this map (when you unzoom it...) is not the one I selected in GM, it's not the correct path... Very strange why that would happen...
    Reply With Quote  
     

  6. #16 Re: GM embedding 
    Senior C-Moto Guru MJH's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    US
    Posts
    5,709
    Reply With Quote  
     

  7. #17 Re: GM embedding 
    Senior C-Moto Guru MJH's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    US
    Posts
    5,709
    Last edited by MJH; 12-10-2011 at 10:18 PM.
    Reply With Quote  
     

  8. #18 Re: GM embedding 
    Senior C-Moto Guru MJH's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    US
    Posts
    5,709
    Reply With Quote  
     

  9. #19 Re: GM embedding 
    Senior C-Moto Guru MJH's Avatar
    Join Date
    May 2010
    Location
    US
    Posts
    5,709
    The coordinate data is not passing through the Zipwise software either, that’s the software that takes the visitors IP address of their IP host server and assigns it a map coordinate. MAPS OF SITE VISITORS, when you open the link the map displayed has no points.

    I think it is something simple, maybe the API license for GOOGLE, either expired or it does not have the correct host address on it. The FREE API licenses offer the paths and points on a map. The information has to pass through the host server and then back, it is displayed on the host server so they have to be compatible. The standard bb widget for GMAPS is based on IFRAMES but does not present any security risk…or a very low one since it requires a link to Google maps to work.
    Reply With Quote  
     

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Embedding YouKu Videos on MCM
    By CrazyCarl in forum Test Track
    Replies: 2
    Last Post: 03-30-2010, 03:27 PM
  2. Embedding Images
    By chinabiker in forum Test Track
    Replies: 1
    Last Post: 02-13-2009, 02:54 AM
Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •